مانتو پاییزه سوییت بلند کد 321
توضیحات اجمالی
جنس سوییت، یقه انگلیسی کمربند دار، چهار رنگ شتری، سبز زیتونی، سورمه ای و طوسی روشن و دو سایز یک و دو. سایز 1 مناسب سایز 40 تا 44 می باشد و چون مدل کار آزاد است برای سایز 44 دو طرف به هم میرسد ولی روهم خور نخواهد داشت. سایز 2 مناسب سایز 44 تا 48 می باشد و چون مدل کار آزاد است برای سایز 48 دو طرف به هم میرسد ولی روهم خور نخواهد داشت.
محصولات جدید
پارچه سوییت همان پارچههای مخملی شکل است که معمولا در دوخت پالتو و یا مانتوهای پاییزه استفاده میشوند. برای اولین بار پارچه سوییت در کشور سوئد تولید شد اما امروزه بزرگترین تولیدکننده این نوع پارچه کشور چین میباشد.خود پارچه سوییت در واقع از خانواده چرم محسوب میشود با این تفاوت که سطح آن دارای کرک میباشد که ظاهری خاص به آن بخشیده است. پارچه سوییت در مقایسه با چرم بسیار نازک است و حاصل مرحله پایانی پرداخت چرم میباشد که به همین دلیل به آن سوییت چرم هم گفته میشود. در حقیقت سوییت نام آخرین لایه چرم است.
برای خرید پارچه سوییت باید توجه کنید که دو نوع سوییت طبیعی و مصنوعی در بازار وجود دارد. سوییت طبیعی از لایه زیرین چرم حیوانات با سطح کرک دار بدست میآید و بسیار لطیف و نرم میباشد. سوئیت مصنوعی نیز همانند نامش از روشهای مصنوعی برای تولید آن استفاده میشود و استفاده از آن به نسبت چرم سوییت طبیعی محبوبیت بیشتری دارد. معمولا اکثر لباسهایی که با پارچه سوئیت دوخته شده و در بازار عرضه میشوند از جنس سوییت مصنوعی هستند.
پارچه سوییت مصنوعی به دو نوع پشت ساتن و پشت غواصی تقسیم میشوند. تفاوت این دو نوع پارچه نیز در میزان کشسانی آنهاست. به گونهای که پارچه سوئیت پشت غواصی خاصیت کشسانی بیشتری به نسبت سوییت پست ساتن دارد و برای دوخت انواع لباسهای زمستانه و پاییزه و بهاره از آنها استفاده میشود. برای خرید پارچه سوییت باید به مصنوعی یا طبیعی بودن آن توجه بسیاری کرد. زیرا هر کدام دارای خواص، معایب و مزایای مختلفی هستند.
پارچه سوییت طبیعی مقاومت زیادی در برابر لکه و رطوبت ندارد و بسیار سریع آب را جذب میکند. همچنین این نوع پارچه به دلیل ماهیتش به طور کلی مقاومت و دوام زیادی ندارد. به همین دلیل از سوییت طبیعی نمیتوان برای مواردی که نیاز به مقاومت بالا دارند، همانند روکش مبلمان، استفاده نمود. در مقابل پارچه سوییت مصنوعی چنین معایبی را ندارد و دوام و مقاومت بسیار بالایی دارد. مزیت اصلی که پارچه سوییت مصنوعی نسبت به طبیعی دارد مقاومت زیاد آن در برابر آب است و تمیز کردن پارچه سوئیت مصنوعی نسبت به سوییت طبیعی نیز بسیار آسانتر میباشد.
برای تشخیص طبیعی یا مصنوعی بودن هنگام خرید پارچه سوئیت نمیتوان به ظاهر پارچه اتکا کرد. زیرا که سوییت طبیعی در ظاهر هیچ تفاوتی با سوییت مصنوعی ندارد. تنها تفاوت آنها در مقاومت و دوام آنها میباشد. فقط نکتهای که باید در رابطه با پارچه سوییت مصنوعی توجه کرد آن است که برای شست و شوی سوییت مصنوعی میتوانید از ماشین لباس شویی استفاده کنید و این نوع پارچه در برابر چین خوردگی و تاشدگی بسیار مقاوم هستند.
پارچههای سوییت پس از شست و شوی مکرر و یا تحت فشار ماندن خاصیت اولیه خود را از دست میدهد و توانایی بازگشت به شکل اولیه خود را ندارند. به همین دلیل در هنگام خرید پارچه سوییت و نگهداری از آن باید دقت کامل داشت.
پارچههای سوییت با اینکه از خانواده چرم هستند رنگ بندی بسیار متنوعی دارند و بسته به کاربردی که از آن انتظار دارید میتوانید رنگ متناسب با آن انتخاب کنید. برای مثال بهتر است برای دوخت پالتو از رنگهای گرم استفاده کنید. میتوانید برای انتخاب رنگ این پارچه به فصلی از سال که در آن به سر میبرید نیز توجه کنید و از رنگهایی استفاده کنید که جلوههایی از طبیعت هر فصل هستند و یا رنگهای بارز آن فصل باشند.
یکی دیگر از مزیتهای پارچه سوئیت سطح صاف و یکدست و مرتبی است که باعث ایجاد ظاهر شیک شده است. پارچه سوییت اصلا باعث حساسیت پوستی نمیشود برای مصرف کننده هیچ گونه نگرانی و آسیبی را ایجاد نمیکند. پارچههای سوییت بسیار زیبا بر تن مینشینند و لباسهایی که با این پارچه دوخته میشوند. معمولا تنخور بسیار شیک و زیبایی دارند. رنگبندی بسیار متنوع این پارچهها نیز از دیگر مزایای آن است و باعث میشود تا مصارف مختلفی، اعم از دوخت لباس تا دوخت کیف و کفش و حتی رویه مبل و پرده، داشته باشد.
در نظر داشته باشید که در روزهای بارانی و یا در محیطهای مرطوب هیچگاه از لباسهایی از جنس سوئیت استفاده نکنید تا به آنها آسیبی وارد نشود.
راههای شستشوی پارچه سوییت چیست؟
پارچههای سوییت مختلف واکنش متفاوتی در رابطه با انواع شویندهها دارند و برخی از شویندهها ممکن است باعث شوند که پارچه شکل و یا کیفیت اولیه خود را از دست بدهد. پس بهتر است قبل از استفاده از هر نوع شوینده آن را روی قسمتی از پارچه سوییت امتحان کنید تا از نداشتن تاثیر سوء بر رنگ و الیاف پارچه اطمینان پیدا کنید. برای رفع لک از روی پارچه بهتر است آن را به خشکشویی بسپارید اما اگر اصرار دارید که خودتان این کار را انجام دهید قبل هر چیزی ماده چسبیده به پارچه لباس را تا حد امکان با قاشق و یا کاردک از آن جدا کنید. دقت کنید که به هیچ عنوان پارچه را تحت فشار و مالش قرار ندهید زیرا در این صورت مواد لکه به عمق الیاف نفوذ پیدا کرده و وسعت بیشتری پیدا میکند.
پس از برداشتن لکه برای شستشوی لباس با جنس سوئیت آن از یک ماده شوینده ضعیف که مطمئن هستید به بافت پارچه آسیب نمیرساند استفاده کنید. ماده شوینده را در یک سطل با آب مخلوط کنید و سطح لک شده را در آن قرار دهید. فقط توجه داشته باشید که از یک بخش تمیز پارچه برای کشیدن روی بخش لک شده استفاده کنید و پس از هر بار این کار را درون آب تمیز نیز تکرار کنید. هر بار هم دقت کنید که با سطح پارچه تمیز قبلی این عمل را تکرار نکنید و از بخش های تمیز دیگر پارچه استفاده کنید. سعی کنید تا حد امکان از آب کمتری استفاده کنید و بخش وسیعی از پارچه را خیس نکنید و در حد مرطوب شدن باشد چون پس از خشک شدن لکه رطوبت بزرگی روی پارچه میافتد.
اگر پارچه شما پس از شستن لباس پرز داد با یک برس لباس بسیار نرم یا اسفنج به آرامی روی سطح پارچه بکشید تا فرم پرزهای پارچه را احیا کنید. برای رفع لکههای مختلف، راه حلهای متفاوتی وجود دارد. برای مثال برای لکههایی که به دلیل تماس پارچه با سطح اشیا ایجاد شده است بهتر است از بخار آب استفاده کرد.
برای برخی دیگر از لکهها بهتر است از موادی مثل الکل و سرکه سفید و برای برخی دیگر حتی از آرد ذرت استفاده کرد. توجه داشته باشید که اگر لباسی که با این پارچه دوخته شده پرز داد به دقت با یک برس لباس مناسب و نرم روی سطح پارچه بکشید. دقت کنید که فشار دست شما آسیبی به پارچه نرساند و باعث خراب شدن آن نشود. هیچگاه از قیچی برای کندن پرزها استفاده نکنید.
دیدگاه خود را بنویسید